Olvasd el Románia Digitalizálására szóló tervünket, az alábbi 5 kulcsfontosságú területen: Oktatás, Egészségügy, Környezetvédelem, Sebezhető csoportok, Részvétel.

Tetszik Románia.

És nemigen...

Itt maradtál. Vagy nem. Szereted, de idegesít is.

Ha újra megszeretnéd Romániát, állj mellénk, csatlakozz. Egy IT fejlesztő közösség vagyunk, akik olyan informatikai megoldásokat fejlesztenek, amelyek megoldják a társadalom problémáit, vagy is a Te problémáidat is.

Együtt lehet!

Adományozz
Ilustratie 1192x930 01

Büszkék vagyunk a

2776
önkéntesre
405.700
önkéntes munkaórára
16,2
milio euro, az önkénteseink fáradozásunknak értékére
229
tervezett megoldásra
44
már elérhető megoldásra
37
fejlesztésben lévő megoldásra

Te is támogathatod munkánkat és hozzájárulhatsz egy jobb Romániához,  havi 4 euróval SMS-t küldve a

PUTEM  szóval, la 8864 számra


A kutatott területek

Programjaink

amelyben Románia problémáit orvosoljuk

amelyben a civil társadalom és az állam segítségére vagyunk

Légy önkéntes

Tehetségeddel és havonta néhány rászánt órával átalakíthatod Romániát. Akár programozó, akár UX-tervező, akár grafikus vagy, digitalizáljuk együtt Romániát.

Adományozz

Dönthetsz úgy is hogy pénzben támogatod egy jobb Románia építését, hozzájárulva új megoldások fejlesztéséhez és a meglevők karbantartásához.

A hét megoldása

 

Redirectioneaza.ro

Évente minden román állampolgár dönthet úgy, hogy jövedelemadójának 3,5% -át átirányítja egy általa választott célra. Az emberek többségének viszont nem teszi ezt két fő ok miatt: a nehézkes folyamat és a támogatott civil szervezetekkel kapcsolatos centralizált információk hiánya.

A Redirectioneaza.ro több mint 1200 civil szervezetről tartalmaz információkat, amelyeket támogatni lehet, és egyszerűen átirányíthatjuk a 3,5% -ot a jövedelemadóból. A #230 űrlap digitalizálásával kiküszöböljük a szervezetek és a támogatók közötti közvetlen kapcsolat szükségességét, időt és erőforrásokat spórolva a nyilvános offline tevékenységekkel.

A Redirectioneaza.ro-t majdnem 2000 önkéntesből álló közösségünk pro bono módon fejlesztette ki.

Megoldás megtekintése
Dopomoha Cetrebuiesafac