Olvasd el Románia Digitalizálására szóló tervünket, az alábbi 5 kulcsfontosságú területen: Oktatás, Egészségügy, Környezetvédelem, Sebezhető csoportok, Részvétel.

Br Transp

Bulina Roșie

 Environment for Romania: 
A magas kockázatú épületek térképe és a konszolidációhoz hasznos források

 Fejlesztés alatt 

A magas kockázatú épületek konszolidálása iránti érdeklődés alacsony, ami nagyon megnehezíti az ingatlankezelők számára a bérbeadók mozgósítását. Jelenleg az összes érintett számára nem világos, hogy milyen erőfeszítéseket kell tenni, és a konszolidációs folyamatokat övező számos mítosz, amely növeli a téves információk szintjét, hozzájárul ehhez a helyzethez. A Seismic Risc egy szeizmikus kockázatú épületekre vonatkozó adatok gyűjtésének és megtekintésének platformja. Részleteket tartalmaz a foglaltság mértékéről, hasznos információkat a konszolidációról, tulajdonosok szövetségeinek szentelt információkat és a mindenki számára megérthető jogszabályokat.

A Code for Romania önkéntesei által pro-bono módon épített projekt

Adminisztrátor: Asociația Make Better (MKBT)

A gratulációk melegítik szívünket, az adományok segítenek a folytatásban.

Segíts a Romániának szükséges digitális infrastruktúra kiépítésében.

Megoldást építette:

Alexandru Buhai

Alexandru Buhai

Angel Râmboi

Bogdan Hopulele

Constantin Lungu

Dan Ichim

Daniel Ursache

Francisc Czobor

Francisc Czobor

Geo Emacu

Irina Borozan

Iulius Curt

Lorena Mitrea

Olivia Vereha

Radu Ștefănescu

Tudor Amariei

Vlad Plesu

Vlad Plesu


Forráskód

A Code for Romania közösség által írt összes kód nyílt forráskódú. Célunk Románia kódkönyvtárának kiépítése, hozzájárulása és fejlesztésének ösztönzése a szoftveres megoldások minőségének javítása érdekében a nyilvános téren és azon kívül is. A nyílt forráskód elősegíti a digitális szereplők által kiépített digitális infrastruktúra minőségének javítását, csökkenti a költségeket azáltal, hogy azt különböző összefüggésekben újrafelhasználja, növeli az átláthatóságot, megszünteti az egyedi szolgáltatókra való támaszkodást, és ösztönzi a közreműködők közösségeinek megerősítését a szakemberek körében, akik jelenteni tudják a hibákat, vagy javítja az alkatrészeket és a funkcionalitást.

Fedezd fel a megoldás kódját itt:

Web