Olvasd el Románia Digitalizálására szóló tervünket, az alábbi 5 kulcsfontosságú területen: Oktatás, Egészségügy, Környezetvédelem, Sebezhető csoportok, Részvétel.

Centru Civic

 002  Centru Civic

 Participation for Romania: 
A nonprofit szektor által kínált szolgáltatások központosítója

 Elérhető megoldás: frissítés alatt 

A Centru Civic a civil társadalom által a román állampolgárok számára elérhető szolgáltatások első központosítója. A megoldás a civil szervezetek, intézmények vagy romániai polgárok által kifejlesztett összes polgári alkalmazás összesítőjeként indult. Az új változatban a Centrul Civic lesz az a hely, ahol egyszerű keresés révén minden állampolgár hozzáférhet a szükséges információkhoz a civil szervezetek szektor által nyújtott, az adott problémát célzó összes szolgáltatásról, kiemelve a nonprofit szektor jelentőségét és nagyságrendjét a Román társadalomban.

A Code for Romania önkéntesei által pro-bono módon épített projekt

A gratulációk melegítik szívünket, az adományok segítenek a folytatásban.

Segíts a Romániának szükséges digitális infrastruktúra kiépítésében.

Megoldást építtete:

Alexandru Albu

Andrapopazu

Andra Popazu

Bianca Antohe

Catalina Coca

Dragossilion

Dragoș Silion

Irina Borozan

Răzvan Pavel

Octaviandavid

Octavian David

Olivia Vereha

Maria Serbancea

Maria Serbancea

Razvansilviutosa

Răzvan Silviu Tosa


Forráskód

A Code for Romania közösség által írt összes kód nyílt forráskódú. Célunk Románia kódkönyvtárának kiépítése, hozzájárulása és fejlesztésének ösztönzése a szoftveres megoldások minőségének javítása érdekében a nyilvános téren és azon kívül is. A nyílt forráskód elősegíti a digitális szereplők által kiépített digitális infrastruktúra minőségének javítását, csökkenti a költségeket azáltal, hogy azt különböző összefüggésekben újrafelhasználja, növeli az átláthatóságot, megszünteti az egyedi szolgáltatókra való támaszkodást, és ösztönzi a közreműködők közösségeinek megerősítését a szakemberek körében, akik jelenteni tudják a hibákat, vagy javítja az alkatrészeket és a funkcionalitást.

Fedezd fel a megoldás kódját itt:

Web | API