Olvasd el Románia Digitalizálására szóló tervünket, az alábbi 5 kulcsfontosságú területen: Oktatás, Egészségügy, Környezetvédelem, Sebezhető csoportok, Részvétel.

 016  Cine Ce Face

 Environment for Romania: 
Világos információ az egyes intézmények vészhelyzetekben betöltött szerepéről

 Elérhető megoldás 

”Cine ce face” egy információs projekt, amelynek révén az állampolgárok világos és pontos képet kaphatnak a társadalom különböző szereplőinek vészhelyzetben betöltött szerepéről. Az egyes intézmények szerepének meghatározása nehéz lehet a lakosság számára, különösen katasztrófa után, ami megnehezíti a fontos szolgáltatásokhoz és forrásokhoz való hozzáférést.

Covid 7
cine ce face
Covid 8

Bogdan Ivanel

Caterina Oproiu

Communication Officer

Laura Micle

Olivia Vereha


Forráskód

A Code for Romania közösség által írt összes kód nyílt forráskódú. Célunk Románia kódkönyvtárának kiépítése, hozzájárulása és fejlesztésének ösztönzése a szoftveres megoldások minőségének javítása érdekében a nyilvános téren és azon kívül is. A nyílt forráskód elősegíti a digitális szereplők által kiépített digitális infrastruktúra minőségének javítását, csökkenti a költségeket azáltal, hogy azt különböző összefüggésekben újrafelhasználja, növeli az átláthatóságot, megszünteti az egyedi szolgáltatókra való támaszkodást, és ösztönzi a közreműködők közösségeinek megerősítését a szakemberek körében, akik jelenteni tudják a hibákat, vagy javítja az alkatrészeket és a funkcionalitást.

Fedezd fel a megoldás kódját itt:

Web