Olvasd el Románia Digitalizálására szóló tervünket, az alábbi 5 kulcsfontosságú területen: Oktatás, Egészségügy, Környezetvédelem, Sebezhető csoportok, Részvétel.

Civic Tech 911

Románia tech osztálya

A civil szervezetek minden nap azon dolgoznak, hogy működőképesebbé tegyék a társadalmat, amelyben élünk. Bármelyik problémájuk a mi problémánk is.

Nem lenne jó, ha minden civil szervezetnek meglenne a saját technológiai részlege, amely elősegíti a hatékonyságot, automatizálja a bonyolult és időigényes folyamatokat, üzeneteket küld a lehető legnagyobb közönségnek és jobban teljesíti küldetését?

Amíg minden egyes civil szervezetnek nem lesz saját informatikai csapata, a Civic Tech 911 a Code for Romania a technológiai részlege mely kész beavatkozni minden segítségkérésre válaszolni.

50 +
segített nonprofit szervezet
1 300
óra tanácsadás és segítség

Civil szervezet vagy kezdeményező csoport vagytok?

Úgy érzed, hogy nem vagytok képesek olyan gyorsan barátkozni a technológiával, mint szeretnétek? Gyere, hadd segítsünk.

Van olyan probléma, amelyre keresitek a megoldást ? Nézzük meg együtt, hogy a technológia segíthet-e nektek.

Olyan technológiai projektre gondolsz, amely segít nektek a küldetésetekben? Legyen szó egyszerű weboldalról vagy komplex megoldásról, mi segítünk a kezdetektől fogva hogy helyesen gondolkozzatok arra hogy a technológia hogyan segíthet céljaitok elérésében..

Hogyan kaphatsz segítséget a Civic Tech 911 programmal keretén belül

Fogalmazd meg konkrét részletekben az igényeiteket. 

Annak érdekében, hogy a megfelelő csapatot konfigurálhassuk a problémához, fontos, hogy minél több részletet küldjetek el nekünk igényeitekről. Az általatok végzett programozás során adj minél több részletet a  kontextusról, a probléma megjelenési módjáról, kit érint közvetlenül vagy közvetetten ez a probléma, és adott esetben további hasznos információt is küldhetsz nekünk.

Válassz egy időkeretet, amelyben tudunk beszélgetni

A konzultáció 120 percig tart, és a Civic Tech 911 programot hétfőn, csütörtökön és pénteken tartjuk. Nem lehet konzultációt kérni kevesebb mint 48 órával a kezdés időpontja előtt - ez lehetővé teszi számunkra, hogy a lehető legjobban felkészüljünk a megbeszélésre.

 Együtt megtaláljuk a legjobb megoldásokat.

Először találkozunk, vagy fizikailag vagy online, ez alatt jobban megérthetjük a problémát, amelyre a választ keressük. Az első találkozás értékelésétől függően továbbra is tudunk együtt működni, hogy segítsünk céljaitoknak elérésében

Kinek segítettünk eddig