Olvasd el Románia Digitalizálására szóló tervünket, az alábbi 5 kulcsfontosságú területen: Oktatás, Egészségügy, Környezetvédelem, Sebezhető csoportok, Részvétel.

 022  EduacCES

 Education for Romania: 
Ingyenes oktatási források a speciális oktatási igényű gyerekekkel dolgozó tanárok számára

 Elérhető megoldás 

A speciális oktatási igényű diákokkal való együttműködéshez vagy a speciális nevelési igényű gyermekek integrálásához az interneten rendelkezésre álló források gyakran nem relevánsak, vagy nincsenek románul, és/vagy nem alkalmazhatóak a román kontextusban. Az AcCES az speciális oktatási igényű gyermekekkel dolgozó tanárok számára biztosított ingyenes oktatási források digitális központosítója, amely integrált szolgáltatásokat valamint egy a pszichológusok által nyújtott segélyvonalon keresztül segít. A tanárok kapcsolatba léphetnek a különleges esetek megvitatására, valamint tanácsokért és segítségért. A platformon elérhető hozzáférhetőek lesznek az összes tanár számára és ha ezek egy terapeutától szeretnének segítséget kérni csak regisztrálniuk kell a site-on.  

Megoldás kinyitása
Logo Eduacces

A Vodafone Románia Alapítvány által adoptált megoldás

Adminisztrátor: Fundația Dezvoltarea Popoarelor


Forráskód

A Code for Romania közösség által írt összes kód nyílt forráskódú. Célunk Románia kódkönyvtárának kiépítése, hozzájárulása és fejlesztésének ösztönzése a szoftveres megoldások minőségének javítása érdekében a nyilvános téren és azon kívül is. A nyílt forráskód elősegíti a digitális szereplők által kiépített digitális infrastruktúra minőségének javítását, csökkenti a költségeket azáltal, hogy azt különböző összefüggésekben újrafelhasználja, növeli az átláthatóságot, megszünteti az egyedi szolgáltatókra való támaszkodást, és ösztönzi a közreműködők közösségeinek megerősítését a szakemberek körében, akik jelenteni tudják a hibákat, vagy javítja az alkatrészeket és a funkcionalitást.

Fedezd fel a megoldás kódját itt:

Web