Olvasd el Románia Digitalizálására szóló tervünket, az alábbi 5 kulcsfontosságú területen: Oktatás, Egészségügy, Környezetvédelem, Sebezhető csoportok, Részvétel.

Impreuna pentru sanatate

Împreună pentru Sănătate

 Health for Romania: 
Támogatás a más városokban beutalt gyerekek szülőinek.

 Fejlesztés alatt 

Nagyon hosszú ideig kórházban fekvő gyermekek esetében azoknak a rokonoknak, akik nem abban a városban élnek, ahol kezelik őket, szállásra van szükségük, és ez olyan költség, amelyet sokan nem tudnak megfizetni. A helyzet még bonyolultabb, ha a szülőknek segítségre van szükségük egy másik országban élő gyermekük kezelésében. Az Împreună pentru sănătate-n létrehozunk egy platformot, amelyen bármely szülő kérhet támogatást adománygyűjtésben, megfelelő klinikák, jogi és pszichológiai tanácsadás és ingyenes szállás keresésében azok számára, akik kezelés alatt vannak, és nincs pénzügyi lehetőségük lakásbérlésre. A házigazdák megjelölhetik a szállás elérhetőségét a platformon (önként regisztrálnak és validálják őket), a betegek és hozzátartozóik pedig ideiglenes szállást találhatnak online azokban a városokban, ahol szükségük van rá.

A Vodafone Alapítvány által adoptált megoldás

Adminisztrátor: MAME Egyesület


Forráskód

A Code for Romania közösség által írt összes kód nyílt forráskódú. Célunk Románia kódkönyvtárának kiépítése, hozzájárulása és fejlesztésének ösztönzése a szoftveres megoldások minőségének javítása érdekében a nyilvános téren és azon kívül is. A nyílt forráskód elősegíti a digitális szereplők által kiépített digitális infrastruktúra minőségének javítását, csökkenti a költségeket azáltal, hogy azt különböző összefüggésekben újrafelhasználja, növeli az átláthatóságot, megszünteti az egyedi szolgáltatókra való támaszkodást, és ösztönzi a közreműködők közösségeinek megerősítését a szakemberek körében, akik jelenteni tudják a hibákat, vagy javítja az alkatrészeket és a funkcionalitást.

Fedezd fel a megoldás kódját itt:

Web