Olvasd el Románia Digitalizálására szóló tervünket, az alábbi 5 kulcsfontosságú területen: Oktatás, Egészségügy, Környezetvédelem, Sebezhető csoportok, Részvétel.

Inlar

 004  INLAR

 Care for Romania: 
Hálózat a menekültek támogatására 

A Nemzetközi Menekültügyi Jogi Segélyezési Hálózat (INLAR) az „Europa Lab” 2016 Fiatal Szakemberek Fórumának nyertes projektje. A Code for Romania által kifejlesztett webalkalmazás olyan civil szervezeteket lát vendégül, amelyek jogi támogatást nyújtanak a menekültek számára, megkönnyítve ezzel az entitások közötti ismeretcserét. valamint a menekültek és migránsok számára releváns szolgáltatásokhoz és információkhoz való hozzáférés.

2017
kiadási év
13
szervezet aki az INLAR-on keresztül nyújt segítséget
12
fordítók, akik az INLAR-on keresztül nyújtanak támogatást
6
ügyvédek, akik az INLAR-on keresztül nyújtanak támogatást

A Code for Romania önkéntesei által pro-bono módon épített projekt

A gratulációk melegítik szívünket, az adományok segítenek a folytatásban.

Megoldást építették

Adriana Avram

Adriana Avram

Andrei Ioniță

Codruța Pârvu

Dianadan

Diana Dan

Mirceaiurcu

Mircea Iurcu

Olivia Vereha


Forráskód

A Code for Romania közösség által írt összes kód nyílt forráskódú. Célunk Románia kódkönyvtárának kiépítése, hozzájárulása és fejlesztésének ösztönzése a szoftveres megoldások minőségének javítása érdekében a nyilvános téren és azon kívül is. A nyílt forráskód elősegíti a digitális szereplők által kiépített digitális infrastruktúra minőségének javítását, csökkenti a költségeket azáltal, hogy azt különböző összefüggésekben újrafelhasználja, növeli az átláthatóságot, megszünteti az egyedi szolgáltatókra való támaszkodást, és ösztönzi a közreműködők közösségeinek megerősítését a szakemberek körében, akik jelenteni tudják a hibákat, vagy javítja az alkatrészeket és a funkcionalitást.

Fedezd fel a megoldás kódját itt:

Web