Olvasd el Románia Digitalizálására szóló tervünket, az alábbi 5 kulcsfontosságú területen: Oktatás, Egészségügy, Környezetvédelem, Sebezhető csoportok, Részvétel.

Paul

Paul

 Participation for Romania: 
Civil Szervezetek adatbázis-kezelője

 Fejlesztés alatt 

Az egyes szervezetek sajátosságuktól függően több olyan eszközzel és adatbázissal dolgoznak, amelyek nem kommunikálnak egymással, megnehezítve ezzel, hogy az ezekkel az adatokkal operálók hasznos információk kinyerésék és a célközönség kezelésének nagyobb egyértelműségét biztosítsák, ugyanígy az adományozók vagy más érdekelt felek felé. Paul egy civil szervezeti-asszisztens, szakterülete az adatbázisokkal való munka, nyílt forráskódú eszköz, könnyen használható és az egyes szervezetek igényeihez igazítható.

A Decât o Revistă által adoptált megoldás

Adminisztrátor: Code for Romania


Forráskód

A Code for Romania közösség által írt összes kód nyílt forráskódú. Célunk Románia kódkönyvtárának kiépítése, hozzájárulása és fejlesztésének ösztönzése a szoftveres megoldások minőségének javítása érdekében a nyilvános téren és azon kívül is. A nyílt forráskód elősegíti a digitális szereplők által kiépített digitális infrastruktúra minőségének javítását, csökkenti a költségeket azáltal, hogy azt különböző összefüggésekben újrafelhasználja, növeli az átláthatóságot, megszünteti az egyedi szolgáltatókra való támaszkodást, és ösztönzi a közreműködők közösségeinek megerősítését a szakemberek körében, akik jelenteni tudják a hibákat, vagy javítja az alkatrészeket és a funkcionalitást.

Fedezd fel a megoldás kódját itt:

Web | API