Olvasd el Románia Digitalizálására szóló tervünket, az alábbi 5 kulcsfontosságú területen: Oktatás, Egészségügy, Környezetvédelem, Sebezhető csoportok, Részvétel.

 007  Redirecționează

 Participation for Romania: 
Webfelület, amelyeken keresztül az adó 3,5% -át átirányíthatja, digitalizált formában

 Elérhető megoldás 

Minden évben bármelyik polgár dönthet úgy, hogy jövedelemadójának 3,5% -át átirányítja egy olyan célre, amelyben hisz és támogatni akarja. A legtöbben azonban soha jutnak el eddig a pontig két okból: nehézkes folyamat és a támogatott civil szervezetekkel kapcsolatos centralizált információk hiánya. Ezenkívül a civil szervezeteknek nehézségeik vannak azzal is, hogy az átirányítási üzenetet  nagy közönségnek továbbítsák egyszerű módon, további források felhasználása nélkül. A Redirecioneaza.ro több mint 1600 civil szervezetet tartalmaz, amelyeket a jövedelemadó 3,5% -ának egyszerű átirányításával lehet támogatni. A 230-as nyomtatvány digitalizálásával megszüntettük a közvetlen kapcsolat szükségességét a szervezetek és a támogatók között, mivel sok szervezet nem rendelkezik a szükséges erőforrásokkal a nyilvános akciók offline végrehajtásához.

Redirectioneaza

2018
kiadás éve
3.100
Nonprofit szervezet a platformon
34.903
230-as formanyomtatvány kitőltése
1.5
millio euró az adományok értéke (hozzávetőlegesen)

A Code for Romania önkéntesei által pro-bono módon épített projekt a Patria Bank és Globalworth Alapítvány támogatásával

Minden évben meglepődünk, hogy nem használja mindenki a Redireccioneaza.ro-t. Ez egy modern ország eszköze, amelynek polgárai megértik a közösségben elfoglalt helyüket és a kicsi, de hiteles hatalmat a jó cselekvésre. Amióta megjelent, a Code for Románia nagylelkűsége miatt felhagytunk 2% -kal több nyomtatvány gyűjtésével, amely időnket és pénzünkbe került. A Redirectioneaza.ro egy egyszerű módja annak, hogy pénzt gyűjtsünk munkánkhoz, és elegáns és egyenlő kapcsolatba hoz minket adományozóinkkal. Számtalanszor izgatottan írtak nekünk, hogy a platform ilyen könnyen használható.

Anca Georgescu
Tac.social

A gratulációk melegítik szívünket, az adományok segítenek a folytatásban.

A Redirectioneaza.ro egy olyan megoldás, amelynek fejlesztése az kizárólag az adományaidtól függ

Megoldást építették:

Adriana Spulber

Andrei Ioniță

Andrei Onel

Bogdan Vizureanu

Catalina Coca

Oana Despan

Olivia Vereha

Tudor Amariei


Forráskód

A Code for Romania közösség által írt összes kód nyílt forráskódú. Célunk Románia kódkönyvtárának kiépítése, hozzájárulása és fejlesztésének ösztönzése a szoftveres megoldások minőségének javítása érdekében a nyilvános téren és azon kívül is. A nyílt forráskód elősegíti a digitális szereplők által kiépített digitális infrastruktúra minőségének javítását, csökkenti a költségeket azáltal, hogy azt különböző összefüggésekben újrafelhasználja, növeli az átláthatóságot, megszünteti az egyedi szolgáltatókra való támaszkodást, és ösztönzi a közreműködők közösségeinek megerősítését a szakemberek körében, akik jelenteni tudják a hibákat, vagy javítja az alkatrészeket és a funkcionalitást.

Fedezd fel a megoldás kódját itt:

Web