Olvasd el Románia Digitalizálására szóló tervünket, az alábbi 5 kulcsfontosságú területen: Oktatás, Egészségügy, Környezetvédelem, Sebezhető csoportok, Részvétel.

Sunrise Management VD

 030  Sunrise

 Care for Romania: 
Központosított adatok és digitális utaló rendszer a családon belüli erőszak ellen küzdőknek

 Elérhető megoldás 

Az esetkezelési rendszer lehetővé teszi a civil szervezetek számára, hogy kezeljék a családon belüli erőszak eseteit, és digitalizálják, központosítva az összes aktájukat egyetlen biztonságos helyen. Ugyanakkor az esetkezelési rendszer azáltal, hogy összegyűjti a civil szervezetek elérhetőségét az általuk kínált szolgáltatások tekintetében, lehetővé teszi egy olyan adatbázis létrehozását, amelyhez az egyes szervezetek hozzáférhetnek, és az igényeknek megfelelően átirányíthatják az eseteket más egyesületekhez helyzetnek megfelelően.


Forráskód

A Code for Romania közösség által írt összes kód nyílt forráskódú. Célunk Románia kódkönyvtárának kiépítése, hozzájárulása és fejlesztésének ösztönzése a szoftveres megoldások minőségének javítása érdekében a nyilvános téren és azon kívül is. A nyílt forráskód elősegíti a digitális szereplők által kiépített digitális infrastruktúra minőségének javítását, csökkenti a költségeket azáltal, hogy azt különböző összefüggésekben újrafelhasználja, növeli az átláthatóságot, megszünteti az egyedi szolgáltatókra való támaszkodást, és ösztönzi a közreműködők közösségeinek megerősítését a szakemberek körében, akik jelenteni tudják a hibákat, vagy javítja az alkatrészeket és a funkcionalitást.

Fedezd fel a megoldás kódját itt:

Admin