Olvasd el Románia Digitalizálására szóló tervünket, az alábbi 5 kulcsfontosságú területen: Oktatás, Egészségügy, Környezetvédelem, Sebezhető csoportok, Részvétel.

Theater Hub

Theater Hub

 Participation for Romania: 
Virtuális tér színházi szakemberek számára

 Fejlesztés alatt 

A Theater Hub egy online platform a román színházi közösség számára. Ez a virtuális tér támogatja a színészeket online jelenlétük megteremtésében és műsoraik népszerűsítésében, ösztönözve más fiatalokat, hogy kövessék a színházi művészet iránti szenvedélyüket. Ezenkívül a platform célja a közönség és a színészek közötti távolság csökkentése az együttműködésük elősegítésével. úgy a független színházi színészek mint a társulatok számára lett kigondolva, attól függetlenül hogy promóciós szakemberekről,  díszletekről vagy másról beszélünk a platform elősegíti hogy az üzletemberek, freelancerek activan hozzájáruljanak a kulturális magánkezdeményezések élére. Az Code for Romania által fejlesztett más platformokkal való integrációval a Theather Hub a jövőben hasznos információkat kíván nyújtani a színész szakemberek számára, mind például jogalkotási forrásokat vagy európai finanszírozáshoz való hozzáférést.

A Code for Romania önkéntesei által pro-bono módon épített projekt

Adminisztrátor: PunctArt Egyesület

A gratulációk melegítik szívünket, az adományok segítenek a folytatásban.

Segíts a Romániának szükséges digitális infrastruktúra kiépítésében.

Megoldást építette:

Alinastroe

Alina Stroe

Andrei Mitrea

Georgiana Hanea

Mihaipopescu

Mihai Popescu

Oana Despan

Olivia Vereha

Radu Sofrone

Victor Cleja

Victor Cleja

Victorcosmaciuc

Victor Cosmaciuc

Vlad Modoran


Forráskód

A Code for Romania közösség által írt összes kód nyílt forráskódú. Célunk Románia kódkönyvtárának kiépítése, hozzájárulása és fejlesztésének ösztönzése a szoftveres megoldások minőségének javítása érdekében a nyilvános téren és azon kívül is. A nyílt forráskód elősegíti a digitális szereplők által kiépített digitális infrastruktúra minőségének javítását, csökkenti a költségeket azáltal, hogy azt különböző összefüggésekben újrafelhasználja, növeli az átláthatóságot, megszünteti az egyedi szolgáltatókra való támaszkodást, és ösztönzi a közreműködők közösségeinek megerősítését a szakemberek körében, akik jelenteni tudják a hibákat, vagy javítja az alkatrészeket és a funkcionalitást.

Fedezd fel a megoldás kódját itt:

Web | API