Redirecționează 3,5% din impozitul tău pe venit către Code for Romania. Ca noi să putem munci și următori doi ani la #UpgradeRomânia.

We are the ones we’ve been waiting for!

De patru ani, soluțiile Code for Romania au ajutat milioane de români prin transparentizarea proceselor statului, prin accesibilizarea informației sau prin crearea, în timp record, a unor ecosisteme digitale care diminuează efectele pandemiei COVID-19.

Acum avem nevoie și de tine să continuăm!

Este momentul tău să arăți că-ți pasă.

Ajută-ne să strângem 430 de formulare!

Ajută-ne să strângem câte un formular pentru fiecare membru Code for Romania Task Force! Pentru a ajuta România.

Cu “autograful” tău dat pe formularul 230 ne poți ajuta cu cca 270 de lei (estimare pe baza unui venit mediu de 4.000 lei net) timp de doi ani, bani care altfel s-ar duce în sacul bugetar al statului român. Un mic efort din partea ta este un ajutor mare pentru noi!

Cum?

  1. Completează online aici formularul 230 pentru Code for Romania, tipărește-l, semnează-l, apoi
  2. trimite-l scanat la redirectioneaza@code4.ro . De aici încolo, ne ocupăm noi să ajungă mai departe la ANAF-ul de care aparții.

Solicită prietenilor și familiei să redirecționeze pentru Code for Romania. Pentru fiecare set de 7 formulare completate și trimise nouă pe mail, în semn de recunoștință, răsplătim la rândul nostru în oglindă cu un set de stickere “we care code4”, ediție limitată.

Pentru că tuturor ne pasă.

Completează formular aici.