În 2022, echipa Code for Romania, alături de comunitatea de peste 3000 de voluntari a construit în timp record un ecosistem care a ajutat deja peste 1,5 milioane de refugiați din Ucraina. Zi de zi, lucrăm la noi soluții digitale care să rezolve problemele societății românești. Vezi aici soluțiile noastre și susține-ne cu o donație trimițând un SMS cu textul PUTEM la 8864. Împreună PUTEM.

Centru Civic

 002  Centru Civic

 Participation for Romania: 
Centralizatorul serviciilor oferite de sectorul ONG

 Soluție în lucru 

Centru Civic este primul centralizator al serviciilor pe care societatea civilă le pune la dispoziția cetățenilor. Centru Civic va deveni locul unde, printr-o căutare simplă, fiecare cetățean va avea la dispoziție informațiile necesare despre toate serviciile oferite de sectorul ONG care vizează o anumită problemă, scoțând în evidență importanța și amploarea sectorului non-profit în societatea românească.

Soluție dezvoltată pro-bono de voluntarii Code for Romania

Felicitările ne fac fericiți, donațiile ne ajută să continuăm.

Ajută-ne să construim infrastructura digitală de care România are nevoie.

Soluție construită de:

Alexandru Albu

Technology Officer (pro bono)
Andrapopazu

Andra Popazu

Bianca Antohe

Catalina Coca

Social Media Officer (pro bono)
Dragossilion

Dragoș Silion

Irina Borozan

Technology Officer (pro bono)

Răzvan Pavel

Octaviandavid

Octavian David

Olivia Vereha

Vice President of Product
Maria Serbancea

Maria Serbancea

Razvansilviutosa

Răzvan Silviu Tosa


Codul sursă

Tot codul scris de comunitatea Code for Romania este open-source. Ne propunem să construim, contribuim la și să încurajăm dezvoltarea librăriei de cod a României pentru a crește calitatea soluțiilor software din spațiul public și nu numai. Codul sursă deschis ajută la creșterea calității infrastructurii digitale construite de actorii din domeniul digitalizării, reduce costurile prin reutilizarea sa în contexte distincte, crește gradul de transparentizare, elimină dependența de furnizori unici și încurajează consolidarea de comunități de contribuitori printre specialiști care pot semnala erori sau pot îmbunătăți componente și funcționalități. Descopera aici codul acestei soluții:

Web | API