Departamentul de tech al României

ONG-urile lucrează zi de zi pentru ca societatea în care trăim să fie mai funcțională. Orice problemă a lor devine și o problemă a noastră.

Nu ar fi grozav dacă fiecare organizație neguvernamentală ar avea propriul departament tech care să o ajute să devină mai eficientă, să automatizeze procese complicate și consumatoare de timp, să transmită mesaje unor audiențe cât mai mari și să își îndeplinească misiunea mai bine?

Până când fiecare ONG poate avea propria echipă IT, Civic Tech 911 este departamentul de tech gata să intervină la orice solicitare de ajutor.

Logo Civic Tech 911

Ești un ONG sau un grup de inițiativă?

Simți că nu reușești să te împrietenești cu tehnologia pe cât de repede ți-ai dori? Haide să te ajutăm.

Ai o problemă la care cauți o rezolvare? Haide să vedem împreună dacă tehnologia poate să te ajute.

Te gândești la un proiect de tehnologie care să te ajute în misiunea ta? Fie că este vorba de un simplu website sau de o soluție complexă, te putem ajuta să o gândești corect de la început pentru a ne asigura că își atinge obiectivele și nu devine o povară pentru organizația ta.

Cum poți obține ajutor prin programul Civic Tech 911

Formulează nevoia pe care o ai în detalii concrete.

Pentru a putea să configurăm echipa potrivită pentru problema ta, este important să ne transmiți cât mai multe detalii despre nevoile cu care te confrunți. În programarea pe care o faci, dă-ne informații despre context, cum se manifestă problema, cine sunt cei care sunt afectați direct sau indirect de ea și, acolo unde este cazul, ne poți ghida către informații suplimentare (ex: contextul legal în care se manifestă) sau alte exemple similare de situații.

Alege un interval orar în care putem să discutăm împreună.

O sesiune de consultare durează 120 de minute, iar zilele în care noi derulăm programul Civic Tech 911 sunt joi și vineri. Nu poți seta o consultare cu mai puțin de 48 ore înainte de momentul începerii - asta ne permite și nouă să ne pregătim cât mai bine pentru discuție.

Setează o programare!

Împreună găsim cele mai bune soluții.

Pentru început ne vom întâlni fizic sau într-o sesiune online de 2 ore în care să înțelegem mai bine împreună problema la care căutăm un răspuns. În funcție de evaluarea din prima sesiune, vom continua să lucrăm împreună pentru a te ajuta în atingerea obiectivelor tale.

Am dat o mână de ajutor

Terre Des Hommes România
Există viață după doliu
World Vision
Asociația Metodelor Alternative de Integrare Socială
Make for Romania
Cutia cu medicamente
DOR
Sense International
Tabere cu Suflet
Zi de Bine
Sexul vs Barza
The Social Incubator
TAC Social