Joi 24 februarie, Code for Romania a anunțat că își oprește activitatea obișnuită și că își îndreaptă toate eforturile echipei și comunității de peste 2700 de voluntari spre construcția infrastructurii digitale de care societatea civilă și autoritățile au nevoie pentru administrarea situațiilor de urgență. Află mai multe aici și susține-ne cu o donație trimițând un SMS cu textul PUTEM la 8864. Împreună PUTEM.

Code For Romania Task Force Trans

Code for Romania War Task Force

Asociația Code for Romania vine cu un ecosistem de soluții digitale în contextul crizei din Ucraina. Războiul ațintit asupra Ucrainei a declanșat o serie de crize cu efecte grave pe termen mediu și lung, mii de refugiați fug, terifiați, spre țara noastră și alți vecini.

La numai doi ani de zile, repornim mecanismul TaskForce, așa cum a făcut-o și în cazul pandemiei Covid-19, când panica, frica, nesiguranța, neputința au pus stăpânire pe România. Măsurile vizate vor ajuta în oferirea de informații calitative despre situația actuală și efectele războiului, ajutor în administrarea nevoilor critice ale refugiaților, resurse și capacitate pentru autoritățile locale și sprijin pentru societatea civilă din Ucraina și Republica Moldova. 

Misiunea 1: Informare

Misiunea 2: Managementul eficient al ajutoarelor

Misiunea 3: Acces la servicii de sănătate pentru bolnavii cronici

Misiunea 4: Capacitate pentru Societatea Civilă

Misiunea 5: Acces la Educație

Misiunea 6: Acces la Asistență Psihologică

Felicitările ne fac fericiți, donațiile ne ajută să continuăm.

Donează pentru a susține eforturile Code for Romania de ameliorare a efectelor războiului din Ucraina.

Program desfășurat cu sprijinul

Parteneri