Pe Blogul nostru poți citi rapoartele noastre de cercetare și prototipare din programul Civic Labs pentru anul 2020-2021, în domeniile Educație, Sănătate, Grupuri Vulnerabile, Mediu, Participare Civică.

Critical Civic Infrastructure 1

Ținem România în secolul 21

Un produs de tehnologie nu se finalizează în momentul lansării. 

Ca și în cazul infrastructurii fizice, fiecare soluție digitală trebuie administrată, menținută și dezvoltată în continuare pentru ca ea să poată rămâne funcțională. 

Code for Romania își asumă această responsabilitate pentru toate soluțiile de tehnologie civică vitale pentru România, pe care nu doar le administrăm, dar le creștem de la an la an pentru a își multiplica efectul pozitiv.

23
soluții produse de Code for Romania
17
soluții administrate integral de Code for Romania

Degeaba construim infrastructura digitală a României daca nu o menținem funcțională. 

Costurile de administrare ale soluțiilor noastre sunt pe termen lung mai mari decât cele de implementare, dar din păcate este mult mai dificilă obținerea unei finanțări după ce o soluție a fost deja lansată. Soluțiile realizate de Code for Romania au avut zeci de milioane de accesări doar în 2020, iar multe dintre ele necesită o capacitate de mentenanță tehnică foarte mare. Ajută-ne cu o donație să ținem în viață soluțiile care ajută milioane de oameni!

Ecosistemele administrate de noi:

Alegeri libere și corecte

Societate civilă funcțională

Transparență

Răspuns la situații de urgență

Servicii sociale