Joi 24 februarie, Code for Romania a anunțat că își oprește activitatea obișnuită și că își îndreaptă toate eforturile echipei și comunității de peste 2700 de voluntari spre construcția infrastructurii digitale de care societatea civilă și autoritățile au nevoie pentru administrarea situațiilor de urgență. Află mai multe aici și susține-ne cu o donație trimițând un SMS cu textul PUTEM la 8864. Împreună PUTEM.

Critical Civic Infrastructure 1

Ținem România în secolul 21

Un produs de tehnologie nu se finalizează în momentul lansării. 

Ca și în cazul infrastructurii fizice, fiecare soluție digitală trebuie administrată, menținută și dezvoltată în continuare pentru ca ea să poată rămâne funcțională. 

Code for Romania își asumă această responsabilitate pentru toate soluțiile de tehnologie civică vitale pentru România, pe care nu doar le administrăm, dar le creștem de la an la an pentru a își multiplica efectul pozitiv.

44
soluții produse de Code for Romania
8
ecosisteme de soluții

Degeaba construim infrastructura digitală a României daca nu o menținem funcțională. 

Costurile de administrare ale soluțiilor noastre sunt pe termen lung mai mari decât cele de implementare, dar din păcate este mult mai dificilă obținerea unei finanțări după ce o soluție a fost deja lansată. Soluțiile realizate de Code for Romania au avut zeci de milioane de accesări doar în 2020, iar multe dintre ele necesită o capacitate de mentenanță tehnică foarte mare. Ajută-ne cu o donație să ținem în viață soluțiile care ajută milioane de oameni!

Ecosistemele administrate de noi:

Ajutor Umanitar

Societate Civilă

Administrarea Situațiilor de Urgență

Democrație și Stat de Drept

Grupuri Vulnerabile

Acțiune Climatică

Educație

Sănătate