Code for Romania este primul ONG românesc care devine organizație globală! Puteți urmări înregistrarea evenimentului de lansare, organizat în parteneriat cu Primăria Haga și Ministerul de Externe Olandez AICI.

Date Ong

Date ONG

 Participation for Romania: 
Toate informațiile despre sectorul ONG din România

 Soluție în lucru 

Sectorul ONG este unul dintre principalii factori care au influențat, prin eforturi susținute, creșterea transparenței din partea instituțiilor publice. Principiul transparenței trebuie să se aplice inclusiv societății civile și, pentru aceasta, DateONG va fi platforma care va aduce într-un singur loc informațiile esențiale despre sectorul ONG din România.

Construit ca un agregator de informații, DateONG are două componente interconectate: (1) un sistem de integrare de date în mod automat din multiple surse precum registrul ONG, Ministerul Finanțelor, ONG Hub și toate aplicațiile din ecosistemul pe care îl deservește precum și alte surse accesate fie automat, fie manual și (2) o interfață de vizualizare de date care va permite utilizatorilor să navigheze prin informațiile disponibile într-un mod interactiv pentru a vedea imaginea de ansamblu a sectorului în România, conexiunile dintre actori, relațiile de asociere, finanțare sau subordonare etc.