Code for Romania este primul ONG românesc care devine organizație globală! Puteți urmări înregistrarea evenimentului de lansare, organizat în parteneriat cu Primăria Haga și Ministerul de Externe Olandez AICI.

 022  EduacCES

 Education for Romania: 
Resurse educaționale gratuite pentru profesorii care lucrează cu copii cu CES

 Soluție live 

Resursele disponibile online pentru lucrul cu elevi în situații de risc sau pentru integrarea copiilor cu cerințe educaționale speciale adesea nu sunt relevante sau nu sunt în limba română și nu sunt adaptate la realitatea din România. AcCES este un centralizator digital de resurse educaționale gratuite pentru profesorii care lucrează cu copii cu CES, integrată și cu un helpline asigurat de psihologi cu care profesorii pot veni în contact pentru a discuta cazuri speciale și a obține sfaturi și ajutor. Platforma va deschide resursele pentru toți profesorii, iar pentru a intra în contact cu un terapeut, aceștia vor trebui să își creeze un cont și să posteze o cerere de ajutor pentru a putea fi preluați de un specialist.

Vezi soluția
Logo Eduacces

Soluție adoptată de Fundația Vodafone România

Administrator: Fundația Dezvoltarea Popoarelor

Codul sursă

Tot codul scris de comunitatea Code for Romania este open-source. Ne propunem să construim, contribuim la și să încurajăm dezvoltarea librăriei de cod a României pentru a crește calitatea soluțiilor software din spațiul public și nu numai. Codul sursă deschis ajută la creșterea calității infrastructurii digitale construite de actorii din domeniul digitalizării, reduce costurile prin reutilizarea sa în contexte distincte, crește gradul de transparentizare, elimină dependența de furnizori unici și încurajează consolidarea de comunități de contribuitori printre specialiști care pot semnala erori sau pot îmbunătăți componente și funcționalități. Descopera aici codul acestei soluții:

Web