Implică-te

Comunitățile active creează o societate mai puternică, care se poate dezvolta mai repede și mai eficient. Pe termen lung, ele pot duce la o Românie mai bună, în care am vrea cu toții să trăim. Dacă vrei să contribui și tu, vino alături de noi. Câteva ore din timpul tău, know-how sau o donație oricât de mică, toate ne pot ajuta.

Timp

Poate vrei să te implici cât iți permite timpul pentru o cauză socială. Avem nevoie de skillurile tale: programare, comunicare, design, organizare evenimente, resurse umane, cercetare, analiză de date și altele la care poate nici nu ne-am gândit. Completează formularul din link ca să știm mai multe despre tine. Te vom contacta noi apoi pentru pașii următori.

Vino in comunitate

Bani

Proiectul Code for Romania se bazează pe voluntariat. Cu toate acestea, întreţinerea platformei, domeniile web și hostingul, participarea în anumite proiecte, lucrurile administrative etc. implică anumite costuri.

Dacă îți plac proiectele noastre, poți investi în ele printr-o donație. Orice contribuţie, oricât de mică, este utilă şi foarte apreciată. Fiecare donație ajută proiectele să meargă înainte și ne permite să ne investim energia în lucrurile cu adevărat importante: dezvoltarea proiectelor și creșterea comunității.

Ajută-ne să continuăm!

Companii

O societate mai puternică contribuie la un mediu de business mai sănătos. Dacă vrei să susții proiecte care vor schimba încet-încet România, ne-ar plăcea să ne prezentăm și să vedem cum putem lucra împreună. Ne poți susține astfel:

  • Donează linii de cod (pentru companiile de software development)
  • Susține-ne organizatoric (ex. găzduieste întâlnirile voluntarilor)
  • Adoptă un proiect acoperind parțial sau total cheltuielile aferente
  • Oferă premii pentru voluntarii noștri
  • Donează produse (ex. software sau hardware)
  • Prezintă-ne angajaților tăi (poate vor să devină voluntari)
  • Oferă sponsorizari de orice alt fel.

Scrie-ne un e-mail

Instituții

Vă invităm să dezvoltăm împreună instrumente digitale pentru cetăţeni, care să:

  • Rezolve probleme punctuale ale oamenilor
  • Informeze cetățenii în mod transparent și rapid și să le faciliteze accesul la datele publice
  • Implice activ cetățenii in procesul de guvernare

Pe termen lung, credem că atât instituțiile, cât și cetățenii vor beneficia de îmbunătățirea nivelului culturii digitale în sectorul public: calitatea interacțiunii cetățean-instituție va crește, iar folosirea resurselor va fi optimizată.

Propune un proiect

ONG-uri

Știm că vă confruntați zi de zi cu o mulțime de provocări, de la gestionarea activităților cu voluntarii până la găsirea celei mai bune soluții pentru beneficiarii proiectelor voastre. Mai știm și că aveți o grămadă de idei bune, care rămân doar pe hârtie, din lipsă de resurse.

Propune un proiect

Universități

Un parteneriat între Code For Romania și mediul academic este o modalitate foarte atractivă de implicare a studenților în activități extracuriculare. Putem dezvolta împreună proiecte de practică pentru studenți sau putem colabora la proiecte de cercetare.

Vrem să vă cunoaștem