În 2022, echipa Code for Romania, alături de comunitatea de peste 3000 de voluntari a construit în timp record un ecosistem care a ajutat deja peste 1,5 milioane de refugiați din Ucraina. Zi de zi, lucrăm la noi soluții digitale care să rezolve problemele societății românești. Vezi aici soluțiile noastre și susține-ne cu o donație trimițând un SMS cu textul PUTEM la 8864. Împreună PUTEM.

Inlar

 004  INLAR

 Care for Romania: 
Rețea de sprijin pentru refugiați

Rețeaua Internațională de Asistență Juridică pentru Refugiați (INLAR) este proiectul câștigător al Forumului Tinerilor Profesioniști “Europa Lab” 2016. Aplicația web, dezvoltată de Code for Romania, găzduiește ONG-uri care oferă sprijin juridic refugiaților, facilitând schimbul de cunoștințe între aceste entități, precum și accesul la servicii și la informație relevantă pentru refugiați și migranți.

2017
anul lansării
13
organizații care oferă sprijin prin INLAR
12
traducători care oferă sprijin prin INLAR
6
avocați care oferă sprijin prin INLAR

Un proiect dezvoltat pro-bono de voluntarii Code for Romania

Felicitările ne fac fericiți, donațiile ne ajută să continuăm.

Soluție construită de:

Adriana Avram

Adriana Avram

Andrei Ioniță

Technology Officer

Codruța Pârvu

Dianadan

Diana Dan

Mirceaiurcu

Mircea Iurcu

Olivia Vereha

Vice President of Product

Codul sursă

Tot codul scris de comunitatea Code for Romania este open-source. Ne propunem să construim, contribuim la și să încurajăm dezvoltarea librăriei de cod a României pentru a crește calitatea soluțiilor software din spațiul public și nu numai. Codul sursă deschis ajută la creșterea calității infrastructurii digitale construite de actorii din domeniul digitalizării, reduce costurile prin reutilizarea sa în contexte distincte, crește gradul de transparentizare, elimină dependența de furnizori unici și încurajează consolidarea de comunități de contribuitori printre specialiști care pot semnala erori sau pot îmbunătăți componente și funcționalități. Descopera aici codul acestei soluții:

Web