Code for Romania este primul ONG românesc care devine organizație globală! Puteți urmări înregistrarea evenimentului de lansare, organizat în parteneriat cu Primăria Haga și Ministerul de Externe Olandez AICI.

Theater Hub

Theater Hub

 Participation for Romania: 
Spațiu virtual pentru profesioniștii teatrului

 Soluție în lucru 

Theater Hub este o platformă online pentru scena de teatru din România. Acest spațiu virtual îi susţine pe actori să îşi creeze o prezență online şi să își promoveze spectacolele, încurajând şi alți tineri să își urmeze pasiunea pentru arta teatrală. Mai mult, platforma își propune să reducă distanța dintre public și actori și să îi ajute să colaboreze. Actorii și trupele de teatru independent pot cere ajutor dacă au nevoie de specialiști în promovare, de resurse, decoruri etc., pentru a încuraja oamenii de business și freelancerii să contribuie activ la susținerea inițiativelor culturale. Prin integrarea cu alte platforme dezvoltate de Code for Romania, Theater Hub isi doreste ca pe viitor să ofere și informații utile pentru profesioniștii din domeniul actoriei, cum ar fi resurse legislative sau referitoare la finanțări europene.

Un proiect dezvoltat pro-bono de voluntarii Code for Romania

Administrator: Asociația PunctArt

Felicitările ne fac fericiți, donațiile ne ajută să continuăm.

Ajută-ne să construim infrastructura digitală de care România are nevoie.

Soluție construită de:

Alinastroe

Alina Stroe

Andrei Mitrea

Technology Officer (pro-bono)

Georgiana Hanea

Mihaipopescu

Mihai Popescu

Oana Despan

Chief Partnerships and Development Officer

Olivia Vereha

Director of Product

Radu Sofrone

Designer (pro bono)
Victor Cleja

Victor Cleja

Victorcosmaciuc

Victor Cosmaciuc

Vlad Modoran


Codul sursă

Tot codul scris de comunitatea Code for Romania este open-source. Ne propunem să construim, contribuim la și să încurajăm dezvoltarea librăriei de cod a României pentru a crește calitatea soluțiilor software din spațiul public și nu numai. Codul sursă deschis ajută la creșterea calității infrastructurii digitale construite de actorii din domeniul digitalizării, reduce costurile prin reutilizarea sa în contexte distincte, crește gradul de transparentizare, elimină dependența de furnizori unici și încurajează consolidarea de comunități de contribuitori printre specialiști care pot semnala erori sau pot îmbunătăți componente și funcționalități. Descopera aici codul acestei soluții:

Web | API