Joi 24 februarie, Code for Romania a anunțat că își oprește activitatea obișnuită și că își îndreaptă toate eforturile echipei și comunității de peste 2700 de voluntari spre construcția infrastructurii digitale de care societatea civilă și autoritățile au nevoie pentru administrarea situațiilor de urgență. Află mai multe aici și susține-ne cu o donație trimițând un SMS cu textul PUTEM la 8864. Împreună PUTEM.

Hai cu noi să facem lumea mai bună. Toată lumea.

Angajăm Humanitarian Assistance Director, Civil Society Director, Director of Partnerships, Elections Director, Chief Fundraising Officer, Grants Officer.

1

De 7 ani arătăm că, bine gândită, bine proiectată și executată, tehnologia poate ajuta milioane de oameni. Acum ducem tot ce am învățat la nivel global. Căutăm oameni care să aibă dorința, cunoștințele, energia și entuziasmul necesare pentru a duce în toată lumea ceea ce Code for Romania a făcut aici. 

Dacă ești genul de persoană care vrea să producă schimbare și să facă lumea mai bună, acum e ocazia să vii alături de noi și să construim împreună viitorul Commit Global. Am văzut că tehnologia folosită pentru binele societății e o promisiune care poate deveni realitate. Știm și putem face asta. Este timpul să facem disponibile la nivel global soluțiile și mecanismele de sprijin pentru societatea civilă pe care le-am construit în toți acești ani. Și vrem să o facem alături de tine.

Vezi mai multe detalii (în limba engleză) și aplică până pe 20 februarie:

  • Humanitarian Assistance Director Location: Bucharest (relocation to The Hague) - details here
  • Civil Society Director Location: Bucharest - details here
  • Director of Partnerships Location: Bucharest (relocation to The Hague) - details here
  • Elections Director Location: Bucharest ÎNSCRIERI PÂNĂ LA 1 MARTIE- details here
  • Chief Fundraising Officer Location: Bucharest - details here
  • Grants Officer Location: Bucharest (open to remote work) - details here