Code for Romania este primul ONG românesc care devine organizație globală! Puteți urmări înregistrarea evenimentului de lansare, organizat în parteneriat cu Primăria Haga și Ministerul de Externe Olandez AICI.

Îți place România.

Și nu îți place.

Ai rămas. Sau ai plecat. O iubești, dar te și enervează. 

Ca să-ți placă mai mult România, vino alături de noi. Suntem o comunitate de oameni care dezvoltă soluții IT ce rezolvă probleme ale societății, adică și ale tale.

Împreună putem!

Contribuie
Ilustratie 1192x930 01

Ne mândrim cu

2776
voluntari
405.700
ore de muncă voluntară
16,2
milioane de euro valoarea contribuției voluntarilor
229
soluții proiectate
44
soluții finalizate
37
soluții în lucru

Și tu poți contribui la o Românie mai bună cu 4 euro pe lună trimițând un SMS cu textul 

PUTEM la 8864


Domeniile de intervenție

Programele noastre

prin care construim soluții la problemele României

prin care venim în sprijinul societății civile și al statului

Fii voluntar

Talentul tău și câteva ore în fiecare lună pot transforma România. Fie că ești programator, UX designer sau graphic designer, putem digitaliza România împreună.

Donează

De asemenea, poți alege să învestești într-o Românie mai bună contribuind cu fondurile necesare pentru a dezvolta noi soluții de digitalizare și pentru a le ține în viață pe cele existente.

Soluția lunii

DOPOMOHA.RO

Platformă de informare și sprijin pentru persoanele care solicită ajutor României. Toate informațiile despre intrarea în țară și accesul la servicii pentru cei care se adăpostesc în România din carea războiului din Ucraina. Informațiile sunt validate de Guvernul României, DSU, CNRR și agențiile ONU în România și sunt disponibile în ucraineană, română, engleză și rusă.

Află mai multe
Dopomoha Cetrebuiesafac