Pe Blogul nostru poți citi rapoartele noastre de cercetare și prototipare din programul Civic Labs pentru anul 2020-2021, în domeniile Educație, Sănătate, Grupuri Vulnerabile, Mediu, Participare Civică.

Îți place România.

Și nu îți place.

Ai rămas. Sau ai plecat. O iubești, dar te și enervează. 

Ca să-ți placă mai mult România, vino alături de noi. Suntem o comunitate de oameni care dezvoltă soluții IT ce rezolvă probleme ale societății, adică și ale tale.

Împreună putem!

Contribuie
Ilustratie 1192x930 01

Ne mândrim cu

2011
voluntari
377.500
ore de muncă voluntară
15,1
milioane de euro valoarea contribuției voluntarilor
170
soluții proiectate
24
soluții finalizate
22
soluții în lucru

Și tu poți contribui la o Românie mai bună cu 4 euro pe lună trimițând un SMS cu textul 

PUTEM la 8864

Programele noastre

prin care construim soluții la problemele României

prin care venim în sprijinul societății civile și al statului

Domeniile de intervenție

Fii voluntar

Talentul tău și câteva ore în fiecare lună pot transforma România. Fie că ești programator, UX designer sau graphic designer, putem digitaliza România împreună.

Donează

De asemenea, poți alege să învestești într-o Românie mai bună contribuind cu fondurile necesare pentru a dezvolta noi soluții de digitalizare și pentru a le ține în viață pe cele existente.

Soluția lunii

Împreună pentru sănătate

Soluția digitală Împreună pentru sănătate pune gratuit la dispoziția pacienților și aparținătorilor acestora următoarele servicii: consiliere privind accesarea serviciilor medicale potrivite din țară și din străinătate; consultanță privind strângerea de fonduri necesare pentru plata unor investigații medicale și tratamente efectuate la clinici în străinătate sau nedecontate de CNAS; sprijin pentru identificarea unor opțiuni de cazare, găsirea unor medicamente, facilitarea transportului casă-spital sau traducerea unor documente medicale. 
 

De asemenea, platforma este un loc de bine virtual, o comunitate a solidarității, care îi aduce împreună pe cei aflați în nevoie cu cei care pot oferi ajutor, punându-le la dispoziție, gratuit, bunurile și serviciile absolut necesare în perioada de confruntare cu boala.

Intră pe impreunapentrusanatate.ro
Împreună pentru sănătate