Pe Blogul nostru poți citi rapoartele noastre de cercetare și prototipare din programul Civic Labs pentru anul 2020-2021, în domeniile Educație, Sănătate, Grupuri Vulnerabile, Mediu, Participare Civică.

Îți place România.

Și nu îți place.

Ai rămas. Sau ai plecat. O iubești, dar te și enervează. 

Ca să-ți placă mai mult România, vino alături de noi. Suntem o comunitate de oameni care dezvoltă soluții IT ce rezolvă probleme ale societății, adică și ale tale.

Împreună putem!

Contribuie
Ilustratie 1192x930 01

Ne mândrim cu

2011
voluntari
377.500
ore de muncă voluntară
15,1
milioane de euro valoarea contribuției voluntarilor
171
soluții proiectate
29
soluții finalizate
19
soluții în lucru

Și tu poți contribui la o Românie mai bună cu 4 euro pe lună trimițând un SMS cu textul 

PUTEM la 8864

Programele noastre

prin care construim soluții la problemele României

prin care venim în sprijinul societății civile și al statului

Domeniile de intervenție

Fii voluntar

Talentul tău și câteva ore în fiecare lună pot transforma România. Fie că ești programator, UX designer sau graphic designer, putem digitaliza România împreună.

Donează

De asemenea, poți alege să învestești într-o Românie mai bună contribuind cu fondurile necesare pentru a dezvolta noi soluții de digitalizare și pentru a le ține în viață pe cele existente.

Soluția lunii

Vieți Pierdute

www.VietiPierdute.ro este felul Code for Romania de a le transmite condoleanțe celor care au pierdut pe cineva drag din cauza COVID-19 și de a invita România la un moment de reculegere colectiv în care pentru câteva minute să fim o comunitate. Să recunoaștem durerea din jurul nostru, să vedem poveștile din spatele numerelor și să transmitem un gând bun celor care au rămas mai singuri în ultimele luni.

Mulțumim echipei Decât o Revistă pentru că prin parteneriatul lor, ne-au facilitat accesul la poveștile pe care le-au adunat în cadrul proiectului Cei care nu mai sunt.

Află mai multe
Vieti Pierdute Logo Png