Code for Romania este primul ONG românesc care devine organizație globală! Puteți urmări înregistrarea evenimentului de lansare, organizat în parteneriat cu Primăria Haga și Ministerul de Externe Olandez AICI.

Digitalizăm România împreună

În ultimul an, milioane de români au folosit aplicații dezvoltate pro bono de Code for Romania

În fiecare zi, peste 2000 de voluntari dau din timpul și talentul lor pentru a construi instrumente digitale utile pentru a ne face viața mai ușoară și pentru a face România mai bună. Cu ajutorul tău, putem face mai mult.
Fiecare donație recurentă ne ajută să construim soluții din ce în ce mai repede.
Sau ne poți susține o singură dată. Fiecare donație ne ajuta.
Tranzacția ta este in siguranța, vei fi redirecționat către PayPal pentru a finaliza procesul de donație. Îți mulțumim!

Trimite PUTEM prin SMS la

8864

și donează lunar 4 euro pentru Code for Romania*


* Valoarea Donaţiei este de 4 EUR/lună. Suma alocată cauzei este de 4 Euro. Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament. În reţelele Digi Mobil, Orange şi Telekom România Mobile, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului. Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.Campanie realizată cu sprijinul Digi Mobil, Orange Romania, Telekom Romania Mobile şi Vodafone Romania.
redirectioneaza.ro

Redirecționează 3,5% din impozitul pe profit în doar câteva minute

Oricine poate alege să redistribuie 3,5% din impozitul pe profit pentru un ONG reprezentând o cauză în care crede. Pe redirecționează.ro, platformă construită de Code for Romania și de care beneficiază gratuit mii de organizații, e simplu să faci asta. 

Dacă vrei să redistribui 3,5% pentru Code for Romania, click aici 

Dacă obții venituri prin PFA poți redirecționa pentru Code for Romania completând Declarația unică pe care o depui în Spațiul Privat Virtual (vezi secțiunea 8).

Lasa Ne Sub Brad 6

Direcționează 20% din impozitul pe profit spre noi

Statul impozitează cu 16% orice profit pe care compania ta îl înregistrează, dar poți alege ca 20% din această sumă să ajungă la Code for Romania sub formă de sponsorizare. Astfel poți deveni, fără să te coste nimic în plus, partenerul nostru pe drumul spre digitalizarea României.

Află mai multe detalii aici

Donează prin transfer bancar

Nume: ASOCIAȚIA CODE FOR ROMANIA
Sediu: Piața Alba Iulia nr. 7, bloc I6, etaj 1, ap. 6, sect. 3, București
CUI: 36317167

Cont RON: RO38BTRLRONCRT0348260401
Cont EUR: RO85BTRLEURCRT0348260401
Cont USD: RO89BTRLUSDCRT0348260401

Banca: Banca Transilvania Sucursala Unirii // Swift: BTRLRO22

Benevity

Donează prin Benevity

Dacă compania la care lucrezi este înscrisă pe Benevity, poți dona pentru Code for Romania prin această platformă pentru maximizarea impactului susținerii tale. Compania se alătură donației tale.

Mulțumim

Ne poți ajuta dacă dai un share site-ului nostru, pentru a le spune și celorlalți despre misiunea noastră de a digitaliza România. Fiecare voce, donație sau share contează. Îți mulțumim că ești aici și că ne dai o șansă de a transforma România în țara pe care o merităm cu toții.