Pe Blogul nostru poți citi rapoartele noastre de cercetare și prototipare din programul Civic Labs pentru anul 2020-2021, în domeniile Educație, Sănătate, Grupuri Vulnerabile, Mediu, Participare Civică.

Blog

Blog2022 P1 Onetitle 1200x627
04 ianuarie 2022 Code for Romania

Scurt interviu cu reprezentantii societatii civile în CES - episodul 1

Se împlinește un an de când noua componență a reprezentanților societății civile din Consiliul Economic și Social și-a început mandatul. Pentru prima dată, aceștia au putut candida și au putut fi votați transparent prin intermediul platformei VotONG, dezvoltată de Code for Romania. I-am întrebat pe cei care reprezintă interesele ONG-urilor în CES despre ce a însemnat primul an de mandat.

Stefanini Quote Logo 1200x627
20 decembrie 2021 Code for Romania

Stefanini Institute despre inițiativele de educare în spectrul digital

Tech for Social Good este principalul program al Code for Romania, locul în care ne suflecăm mânecile și dezvoltăm soluții pentru probleme sociale. Din 2021, Stefanini Institute s-a alăturat ca sponsor național al acestui program. Stefanini Institute furnizează formări gratuite cu specializare în IT si competențe sociale, evenimente și seminarii de educație gratuite și sprijin și creare de soluții pentru cei ce au nevoie cel mai mult de ele. Am stat de vorbă cu echipa Stefanini Institute despre inițiativele de educare în spectrul digital și despre felul în care promovăm voluntariatul în cadrul parteneriatului nostru.

Interviu