Joi 24 februarie, Code for Romania a anunțat că își oprește activitatea obișnuită și că își îndreaptă toate eforturile echipei și comunității de peste 2700 de voluntari spre construcția infrastructurii digitale de care societatea civilă și autoritățile au nevoie pentru administrarea situațiilor de urgență. Află mai multe aici și susține-ne cu o donație trimițând un SMS cu textul PUTEM la 8864. Împreună PUTEM.

📣 Mulțumim celor 410 voluntari Code for Romania care codează chiar acum în cel mai mare HackDay online

În aceste vremuri de carantină și panică fiecare voluntar e un erou. Chiar în acest moment 410 voluntari Code for Romania participă la Hack Day 15, cel mai mare eveniment IT complet remote din România și Hack Day-ul Code for Romania cu cel mai mare număr de participanți de până acum!

De aproape două săptămâni fiecare dintre voluntarii noștri a lucrat contra cronometru de acasă. Acum, tot de acasă, s-au strâns într-una din cele mai mari eforturi coordonate online pentru a asigura că soluțiile tehnice de care avem nevoie pot ajunge mai repede la noi. De la programatori la UX designeri, cu toții lucrează împreună toată ziua la soluțiile propuse de Code for Romania Task Force care să lupte cu efectele COVID-19.

Asta înseamnă că cele trei soluții lansate deja (stirioficiale.ro, cetrebuiesafac.ro și datelazi.ro) în ultimele zile vor primi feature-uri noi iar cele în lucru ce încă nu au fost lansate vor fi cu un pas mare mai aproape de lansare.

Pentru că putem salva vieți și le putem face pe ale medicilor și salvatorilor mai ușoare chiar dacă #stămacasă!

Vă mulțumim tuturor, sunteți eroii noștri!

YOU are the ones we’ve been waiting for.


Mulțumim partenerilor Code for Romania Task Force: ING Bank, Fundația Vodafone România și Romanian-American Fundation;

Mulțumim ING Romania, celor doi parteneri ai programului Tech for Social Good la nivel național, Cloudflight și 3Pillar Global Romania, cât și celor șase parteneri locali ai programului, respectiv Evozon, Bosch Romania, Macadamian Romania, Sustainalytics Romania, Cegeka Romania și Continental.


Credem în sustenabilitate

În fiecare zi, sute dintre prietenii și colegii tăi lucrează pentru a construi instrumente digitale utile pentru a ne face viața mai ușoară și pentru a aduce România mai aproape de progresul tehnologic. Fiecare donație recurentă ne ajută să construim soluții din ce în ce mai repede.

Donează 10 dolari recurent aici.