În 2022, echipa Code for Romania, alături de comunitatea de peste 3000 de voluntari a construit în timp record un ecosistem care a ajutat deja peste 1,5 milioane de refugiați din Ucraina. Zi de zi, lucrăm la noi soluții digitale care să rezolve problemele societății românești. Vezi aici soluțiile noastre și susține-ne cu o donație trimițând un SMS cu textul PUTEM la 8864. Împreună PUTEM.

 039  Centre HIV

 Care for Romania: 

Harta completă a centrelor de testare HIV din România

 Soluție LIVE 

Centre HIV este prima aplicație din România de testare HIV, unde sunt centralizate instituții din 11 județe din România care oferă testare HIV. În cadrul aplicației oferim detalii precum localizarea instituției, programul de lucru, costul unui test cât și detalii necesare pentru testarea infecției cu HIV, modalitățile de testare a persoanelor sub 16 ani și asigurarea consilierii pentru persoanele care au nevoie de mai multe informații.

Vezi soluția
Centre Hiv Logo

Parteneri

Codul sursă

Tot codul scris de comunitatea Code for Romania este open-source. Ne propunem să construim, contribuim la și să încurajăm dezvoltarea librăriei de cod a României pentru a crește calitatea soluțiilor software din spațiul public și nu numai. Codul sursă deschis ajută la creșterea calității infrastructurii digitale construite de actorii din domeniul digitalizării, reduce costurile prin reutilizarea sa în contexte distincte, crește gradul de transparentizare, elimină dependența de furnizori unici și încurajează consolidarea de comunități de contribuitori printre specialiști care pot semnala erori sau pot îmbunătăți componente și funcționalități. Descopera aici codul acestei soluții:

Web