Pe Blogul nostru poți citi rapoartele noastre de cercetare și prototipare din programul Civic Labs pentru anul 2020-2021, în domeniile Educație, Sănătate, Grupuri Vulnerabile, Mediu, Participare Civică.

 016  Cine Ce Face

 Environment for Romania: 
Informații clare despre rolul fiecărei instituții în situații de urgență

 Soluție live 

”Cine ce face” este un proiect de informare prin care cetățenii pot obține o imagine cât mai clară și corectă asupra rolurilor diverșilor actori din societate într-o situație de urgență. Identificarea rolului fiecărei instituții poate fi dificilă pentru populația generală, în special după o calamitate, îngreunând accesul la servicii și resurse importante.

Vezi soluția
cine ce face

Soluție adoptată de Patria Bank


Codul sursă

Tot codul scris de comunitatea Code for Romania este open-source. Ne propunem să construim, contribuim la și să încurajăm dezvoltarea librăriei de cod a României pentru a crește calitatea soluțiilor software din spațiul public și nu numai. Codul sursă deschis ajută la creșterea calității infrastructurii digitale construite de actorii din domeniul digitalizării, reduce costurile prin reutilizarea sa în contexte distincte, crește gradul de transparentizare, elimină dependența de furnizori unici și încurajează consolidarea de comunități de contribuitori printre specialiști care pot semnala erori sau pot îmbunătăți componente și funcționalități. Descopera aici codul acestei soluții:

Web