Joi 24 februarie, Code for Romania a anunțat că își oprește activitatea obișnuită și că își îndreaptă toate eforturile echipei și comunității de peste 2700 de voluntari spre construcția infrastructurii digitale de care societatea civilă și autoritățile au nevoie pentru administrarea situațiilor de urgență. Află mai multe aici și susține-ne cu o donație trimițând un SMS cu textul PUTEM la 8864. Împreună PUTEM.

 035  Consiliere HIV

 Care for Romania: 

Acces la servicii medicale și consiliere pentru ucrainenii care trăiesc cu HIV

 Soluție live 

Viața și sănătatea persoanelor care trăiesc cu HIV depinde de terapia antiretrovirală, medicamentele care țin sub control infecția cu HIV. Din cele 260.000 de persoane care trăiau cu HIV în Ucraina, 152.000 de mii luau tratament anti HIV. 

Platforma este dedicată ucrainenilor HIV pozitivi care au ajuns în România și au nevoie de servicii psiho-medico-sociale, dar și ajutor pentru a naviga cu bine sistemul medical.  

Vezi soluția
Logo

Parteneri

Felicitările ne fac fericiți, donațiile ne ajută să continuăm.

Donează pentru a susține eforturile Code for Romania de ameliorare a efectelor războiului din Ucraina.

Soluție construită de:

Ana Stoichitoiu

Ana-Maria Stoichițoiu

UX/UI Designer

Andrei Ioniță

Technology Officer

Iulia Dormenco

Technology Officer (pro bono)

Radu Popescu


Codul sursă

Tot codul scris de comunitatea Code for Romania este open-source. Ne propunem să construim, contribuim la și să încurajăm dezvoltarea librăriei de cod a României pentru a crește calitatea soluțiilor software din spațiul public și nu numai. Codul sursă deschis ajută la creșterea calității infrastructurii digitale construite de actorii din domeniul digitalizării, reduce costurile prin reutilizarea sa în contexte distincte, crește gradul de transparentizare, elimină dependența de furnizori unici și încurajează consolidarea de comunități de contribuitori printre specialiști care pot semnala erori sau pot îmbunătăți componente și funcționalități. Descopera aici codul acestei soluții:

Web