În 2022, echipa Code for Romania, alături de comunitatea de peste 3000 de voluntari a construit în timp record un ecosistem care a ajutat deja peste 1,5 milioane de refugiați din Ucraina. Zi de zi, lucrăm la noi soluții digitale care să rezolve problemele societății românești. Vezi aici soluțiile noastre și susține-ne cu o donație trimițând un SMS cu textul PUTEM la 8864. Împreună PUTEM.

 037  Fii Aliat

 Care for Romania: 

Susținere pentru comunitatea LGBTQI+

 Soluție LIVE 

Platforma Fii Aliat vrea să vină în sprijinul tuturor membrilor comunității LGBTQ+ cu povești din comunitate cu care ei se pot identifica dar și cu mesaje de sprijin din partea aliaților pentru a-i ajuta pe cei fără o rețea de suport să știe că nu sunt singuri și că au oameni alături de ei.

Vezi soluția
Untitled Design 14

Soluție dezvoltată pro-bono de Code for Romania

Codul sursă

Tot codul scris de comunitatea Code for Romania este open-source. Ne propunem să construim, contribuim la și să încurajăm dezvoltarea librăriei de cod a României pentru a crește calitatea soluțiilor software din spațiul public și nu numai. Codul sursă deschis ajută la creșterea calității infrastructurii digitale construite de actorii din domeniul digitalizării, reduce costurile prin reutilizarea sa în contexte distincte, crește gradul de transparentizare, elimină dependența de furnizori unici și încurajează consolidarea de comunități de contribuitori printre specialiști care pot semnala erori sau pot îmbunătăți componente și funcționalități. Descopera aici codul acestei soluții.

Client API