Code for Romania este primul ONG românesc care devine organizație globală! Puteți urmări înregistrarea evenimentului de lansare, organizat în parteneriat cu Primăria Haga și Ministerul de Externe Olandez AICI.

 034  Ukraine Child Cancer Help

 Care for Romania: 

Acces la servicii medicale pentru copiii ucraineni bolnavi de cancer

 Soluție live 

Viața copiilor ucraineni bolnavi de cancer depinde de tratament specializat. Aici este locul în care găsesc în România ajutorul critic pentru ei. Code for Romania a construit pentru Asociația Dăruiește Aripi și Societatea Română de Onco-Hematologie Pediatrică o platformă pentru a ajuta orice copil ucrainean care se luptă cu cancerul să aibă acces facil, rapid și țintit la serviciile medicale specializate de care are nevoie aici, în România. Platforma oferă soluții și pentru nevoile logistice și sociale ale familiilor care însoțesc acești copii. Orice părinte, ruda sau prieten al unui copil ucrainean cu cancer care are nevoie de asistență medicală, poate solicita servicii medicale prin sistemul pus la dispoziție.
 

Vezi soluția
Ucch Ro Final

Parteneri

Felicitările ne fac fericiți, donațiile ne ajută să continuăm.

Donează pentru a susține eforturile Code for Romania de ameliorare a efectelor războiului din Ucraina.

Soluție construită de:

Ana-Maria Stoichițoiu

UX Designer

Andrei Ioniță

Chief Technology Officer

Angel Râmboi

Technology Officer (pro bono)

Iulia Dormenco

Technology Officer (pro bono)

Radu Popescu


Codul sursă

Tot codul scris de comunitatea Code for Romania este open-source. Ne propunem să construim, contribuim la și să încurajăm dezvoltarea librăriei de cod a României pentru a crește calitatea soluțiilor software din spațiul public și nu numai. Codul sursă deschis ajută la creșterea calității infrastructurii digitale construite de actorii din domeniul digitalizării, reduce costurile prin reutilizarea sa în contexte distincte, crește gradul de transparentizare, elimină dependența de furnizori unici și încurajează consolidarea de comunități de contribuitori printre specialiști care pot semnala erori sau pot îmbunătăți componente și funcționalități. Descopera aici codul acestei soluții:

Web