Îți place România.
Și nu îți place.

Ai rămas. Sau ai plecat. O iubești, dar te și enervează. Ca să-ți placă mai mult România, vino alături de noi. Suntem o comunitate de oameni care dezvoltă soluții IT ce rezolvă probleme ale societății, adică și ale tale.

Rezultate

954
colaboratori
8
aplicații finalizate
240704
ore de lucru
11
fusuri orare
11
aplicații în lucru
21537
commit-uri în GitHub

Programe

Civic Labs

Civic Labs este unul dintre programele principale ale Code for Romania. În cadrul acestuia mapăm cele mai presante probleme sociale în 10 mari domenii de interes de la educație, sănătate, servicii publice, media, legislație deschisă etc și identificam cele mai bune soluții digitale pentru ele printr-un proces elaborat de research, validare, prototipare, testare și design.

Tech for Social Good

Tech for social good a fost premiat drept cel mai bun program non-guvernamental în cadrul Galei Societății Civile în 2018. Acesta este programul de development în care soluțiile identificate în Civic Labs devin aplicații reale gata sa fie utilizate în folosul tuturor printr-un proces de dezvoltare coordonat de specialiști în software development din România și diaspora.

Implică-te

Comunitățile active creează o societate mai puternică, deci mai eficientă în rezolvarea problemelor. Dacă vrei să contribui și tu, vino alături de noi.